SMM – маркетинг за социални мрежи

Брандиране и присъствие на брандове в социалните медии

Нашата сила..!! Името казва всичко.. Живеем в социален свят и следователно вашият бранд би трябвало да бъде вездесъщ, изложен във всички правилни платформи, запечатвайки се в ума на всеки потребител на социалната мрежа.

Точно това правим ние. Специализираме не само в брандирането на установени имена в социалните медии, но също и в създаването на бранд от нулата. Новостартиращите винаги са били в центъра на вниманието ни. След като това е групата, която има невероятен потенциал и е изправена пред много предизвикателства, това е нещо което обичаме да правим. Имаме внушителен брой новостартиращи зад гърба си, които успешно са стартирали на скорост своя бизнес с помощта на нашите услуги в сферата на социалните медии.

Ние прилагаме разнообразни онлайн маркетингови техники, като таргетиране на релевантна аудитория, COBRAs (потребителски онлайн активности, свързани с бранда), eWOM (предаване „от уста на уста” по електронен път) и др., за да ви позиционираме над вашия конкурент в множество социални платформи, като Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, Google+ и много други, според вашите изисквания.

Ето какво правим

  • Създаваме стратегическо съдържание за представянето ви в социалните мрежи, за да направим страницата ви популярна сред вашата таргетирана аудитория.
  • Въздействаме и комуникираме с феновете ви, за да създаден сред тях чувство на лоялност към вашия бранд.
  • Създаваме блогове и препоръки, за да обогатим стойността на бранда ви.
  • Стартираме разнообразни интерактивни кампании и конкурси през всички релевантни платформи, за да привлечем нови фенове и да мотивираме съществуващите.
  • Останалото е тайната съставка на нашата социална супа ..!!