Сърч маркетинг локално търсене / локално SEO оптимизиране

Local Search Marketing – Маркетинг локално търсене / Локално SEO оптимизиране

Ние можем да ви помогнем да доминирате търсачките, за да получите повече реални продажби и печалби. Като специалисти в SEO оптимизация за локално търсене, оптимизация за Google My Business (известен преди като Google Places, Google+ Local) и уеб маркетинг, ние можем да ви помогнем да се изкачите на първа страница на Google и да доставяме клиентите директно до вашата врата.

Ние работим с всички видове бизнеси в Лондон, във Великобритания и също в други страни, като помагаме с позиционирането на търсачката, така че те да могат да бъдат намерени локално от клиенти или потенциални посетители. Докато ние помагаме на всички видове бизнеси, имаме специални познания и експертиза за работа с хотели, курорти и туристически бизнеси.

Намерете се там където хората търсят чрез маркетинг за локално търсене

Почти всеки, който търси за компания като вашата, ще търси по местонахождение; огромното мнозинство от хората ще използват услугите на Google. Уверете се, че ще бъдете НАМЕРЕНИ… преди вашите конкуренти. Локално (местно) SEO и Google+ Local оптимизация са най-добрата маркетинг инвестиция, която можете да направите за вашия бизнес. Листването (поставянето) на първа страница на Google ще донесе трафика към вашия бизнес или уеб сайт, и телефонът ви няма да спре да звъни. Маркетинг чрез локално търсене е идеалния избор за местни компании.

Какво е маркетинг локално търсене?

Локалното търсене е търсене на тип бизнес по определено местоположение. Не е задължително обаче хората да ограничат търсенето до бизнеси в близост до мястото където живеят; те биха могли да търсят бизнес тип навсякъде по света. Например, „хотел в Ибиса“, „ваканция под наем в Сан Диего“ или „почивка на вила в Девън“. Маркетинг локално търсене се отнася до методите и техниките, които помагат на компаниите да се класират високо в Google и други търсачки за фрази, които се търсят от местните.

Какво е Google My Business оптимизация?

Google My Business обявите (платформа позната преди като Google Places, Google+ Local) са местните бизнес резултати, които се появяват в горната част на страницата за локални търсения, до търсенията по картата и в близост до търсенията за мобилни телефони и таблети. Google Places оптимизацията е процес на подобряване на Google+ Local бизнес обявите и насърчаване на ефективност за постигане на добра позиция между редовете на Google търсачката, картата и резултатите за мобилните устройства.

Защо локалното търсене е толкова важно?

Някои важни статистически данни:

 • Има 2.4 милиарда интернет потребители в света

 • 97% от потребителите на интернет търсят продукти и услуги онлайн

 • Над 70% от интернет потребителите използват търсене на базата на местоположението при търсене на продукти и услуги

 • Почти 70% от търсенията се извършват с помощта на Google

 • 9 от 10 потребители няма да излязат от първата страница на резултатите от търсенето

Това означава, че има хиляди, може би милиони хора, които търсят бизнес като твоя във вашия район. Огромна част от тези хора използват Google за провеждане на тези търсения. Ако не сте на първа страница на резултатите, вие губите по много от потенциала за бизнес, както и клиентите си, които вместо при вас, се обръщат към конкурентите ви.

Каква е нашата услуга по маркетинг за локално търсене?

Ние използваме доказана стратегия на базата на кампания, за да получат бизнесите на нашите клиенти първата страница на резултатите в Google. Знаем, че се интересувате само от резултатите, така че ние няма да ви отегчаваме с детайлите. Накратко нашите услуги включват:

 • Google+ Local оптимизация (оптимизация в Google Places)

 • Сайт оптимизация за търсачки

 • Цитати на местни бизнес директории

 • Стратегия за преглед и управление на репутацията

 • Content Marketing (маркетинг съдържание) & социална медийна промоция

Защо да работите с нас?

 • Ще останете доволни – пълно удовлетворение от резултатите или връщаме парите.

 • Експерти за локален уеб маркетинг – цялата ни работа е да помага на бизнеси като Вашия да бъдат намерени онлайн.

 • Много доволни клиенти – присъединете се към нашия нарастващ списък от клиенти, които са пожънали успех, благодарение на нашите услуги.

 • Персоналното обслужване – ще имате посветен на Вашия успех, миндижър на профила

 • Здравословна възвръщаемост на инвестициите – със сигурност най-добрата възвръщаемост на разходите за маркетинг

 • Специалисти в пътуванията и туризма – имаме специфичен успех с локален уеб маркетинг за бизнеси точно като вашите

Каква е следващата стъпка?  

Всеки един от нашите клиенти е уникален, изискващ свой специален план за уеб маркетинг. След първоначална консултация, за да получим по-добро разбиране за Вашия бизнес и Вашите цели, ние ще извършим цялостен анализ на присъствието ви в мрежата. Тогава ще направим настройката и ще ръководим Вашата местна маркетинг кампания и ще Ви изпращаме редовни доклади за напредъка и производителност.

Въпреки че сме в София, ние работим с клиенти в цяла България, в ЕС с Обединено Кралство и на други континенти с Канада и САЩ.

Ако ви харесва идеята за повече последователи, продажби и клиенти за вашия бизнес, свържете се с нас за вашата Безплатна консултация – ползвайте страницата за контакти или тел 0888557155