За нас

Нашите ценности, вярвания и способи на работа. 

Нашият водещ принцип е „Победите са всичко”

Мотото на нашата компания е „Победите са всичко” (за нас думата ‘победа’ значи дейност, която измеримо разраства бизнеса на клиента.)

Това не е просто изтъркана фраза. Много от новодошлите в нашия бизнес са изненадани колко обсесивни сме ние за победи. Победите имат предимство пред абсолютно всичко останало:

 • Ние вярваме, че най-добрия начин да се развива нашия бизнес е да се фокусираме върху разрастването на бизнеса на нашите клиенти. Ние успяваме чрез неформално предаване от уста на уста, а нашите клиенти са най-добрите ни специалисти по продажбите. В действителност, много от тях любезно предлагат да говорят за нашите перспективи.

 • Ние оптимизираме дейността на нашите консултанти, така че те използват 100% от времето си да разрастват бизнеси. Те работят от разстояние, с минимално време за пътувания, защото смятаме, че един час, прекаран на път никога не е толкова плодотворен колкото един час, прекаран в извършване на работа. (Това е възможно единствено благодарение на съвременното разпространение на отлични инструменти за дистанционно сътрудничество.)

Още наши ценности:

 • Даваме на нашите клиенти същите съвети, които бихме дали на най-добрите си приятели.

 • Подхождаме и третираме всеки бизнес и уебсайт над който работим, сякаш е наш собствен.

 • Осигуряваме системи за маркетинг, които са лесни за изпълнение, измерими и ефективни. Без евтини трикове или „материал за пълнеж.“

 • Казваме на клиентите истината, дори да не е това, което биха искали да чуят.

 • Помагаме на нашите клиенти да доминират в тяхната пазарна ниша, и да работят с клиенти, които имат техните амбиции.

Веднъж наши клиенти, очаквайте от нас:

 • Работите с някого, който търси да разбере вашата ситуация и после да даде най-добрия съвет.

 • Получавате обслужване, което е отличително ефективно, продуктивно и професионално.

 • Получите възвръщаемост на инвестициите в отличителни размери.

 • Имате поверителност поддържана през цялото време.

Ние редовно ще се свързваме с вас, за да гарантираме, че отговаряме на тези очаквания.

И очакваме от вас:

 • Да бъдете сериозни в искането да развиете бизнеса си.
 • Да бъдете готови да направите значителни промени в бизнеса си.
 • Да бъдете в състояние да се справяте оперативно когато се увеличава процента на реализация.
 • Да давате към нас честна обратна връзка, добра или лоша. (Особено лошата).

Водим се от трите максими за хармонично развит бизнес – Знание, Креативност и Опит.

Когато става дума за реклама онлайн, най ефективния начин да докарате трафик към сайта си е, чрез успешни платени кампании в търсачките (Google) и  др. PPC и дисплейни рекламни мрежи, Fаcebook и др. социални мрежи. Постигането на това, обаче е предизвикателство.

Всеки може да си направи профил и да стартира кампания, използвайки Google AdWords например. По- трудно е обаче да направите така, че кампанията да работи за вас. Това може да стане само ако PPC кампанията ви е водена от обучен специалист притежаващ техническо знание и кретивно мислене-което ние имаме в изобилие.

Дейността на eXtreme-Advertising процъфтява в сферата на PPC рекламата и като цяло в интернет рекламата, защото ние сме наистина добри. Независимо дали сте малка фирма стартираща бизнеса си или международна корпорация, ние имаме опит в създаването на високо таргетирани PPC кампании за множество индустрии.

От какво се нуждае вашия бизнес? PPC е инструмент за повишаване на трафика към сайта ви и следователно реализация на конверсии и продажби, това води до по- добра възвращаемост на инвестицията (ROI). Звучи ли добре? А Facebook висоти, лайкове, рийчове и др. показатели на успеха, вълнуват ли Ви?

Заповядайте на среща с професионалисти. Уговорете си час на 0888 55 71 55 с наш експерт.

Успешния онлайн маркетинг се състои в комбинация от умения. Нашия екип от професионалисти в AdWords реклама, имат техническите и аналитични възможности за развитие на успешни таргетирани кампании. Бизнесът ви процъфтява онлайн! Трябва да оставите PPC кампанията си в сигурни ръце. В (името на фирмата) ние работим здраво за да опознаем публиката ви и да разберем какво подходящо за нея.