Twitter рекламни стратегии

В блога ни сме подготвили статия на тема „Развийте бизнеса си ползвайки Twitter„.

НЕ НА МАКСИМАТА „не правете това у дома“ – лицемерно е, може и ПЪК ДА ВИ Е СКРИТО АМПЛОА И да се справите, но нека да не е за сметка на целия Ви ден и преките Ви задължения.

Ако не разбирате нещо или нямате време да се занимавате – оставаме насреща, за да Ви представяме успешно и категорично и в този маркетинг канал!

Услугата ни за маркетинг и реклама в Twitter е сред най-новите ни решения за плануване на успешната стратегия за вашия вече съществуващ или новосъздаден бизнес. Екипът ни разполага с експерти в областта на социалните мрежи и конкретно: специалисти, които са наясно с най-новите трендове в областта на Twitter, twee-тването и индексикирането в Google чрез отделните ви постове през тази така добре позната и особено популярна сред технологичните потребители платформа.

Основно, задачата ни е да създадем вашата визия в социалната мрежа Twitter¸а в последствие ежедневно да публикуваме навременно и адекватно избрани според нуждите ви twee-тове. С тях ние ще привлечем вниманието на вашите клиенти, а те на свой ред, могат да ги харесват и споделят (re-tweet-ват), с което да допринесат за популяризирането на концепциите и идеите ви. Социалната мрежа Twitter, между другото, не трябва да се подценява, когато става въпрос за изграждане на перфектната репутация за вашия бизнес, защото у нас, платформата тепърва навлиза на пазара. Използвайки я за своите бизнес нужди, вие ще се покажете в светлина на иновативен, модерен, винаги в крачка с последните технологични тенденции играч на пазара. А на нашия екип от експерти по социален маркетинг винаги може да се разчита, включително и когато става въпрос за най-оригиналният tweet за деня!