Други PPC и дисплейни мрежи

Рекламата в интернет е особено важна за развитието на вашия бизнес. С правилната, добре целенасочена и перфектно организирана реклама можете да постигнете завидни чудеса както с постигането на годишните си програми, така и с утвърждаването на добра репутация. При всички случаи винаги е удачно да обмисляте различни методи за рекламиране онлайн. Макар че, днес, основно се рекламира в социалните мрежи, никога не подценявайте и допълнителни рекламни канали, предлагани в интернет пространството. Фактът, че потребителите са различни, доказва твърдението, че и местата, на които можете да ги засечете, респективно да им наложите своята реклама, са различни. Ето защо една евентуална реклама в Яндекс съвсем не може да се нарече излишна, въпреки че платформата не е чак толкова популярна, колкото например е Facebook. Всъщност, въпросът за популярността на един рекламен канал е по-скоро спорен, като доводите за всяко мнение са най-вече субективни. Популярността на един рекламен канал се базира по-скоро да броят потребители, които го използват, а аудиторията на даден продукт, услуга или бизнес би могла да отговаря на различна част от нея. Със сигурност, идеята за реклама в Яндекс е повече от добра и ние, рекламните и маркетинг експертите от дигиталната агенция eXtreme Advertising сме тук, за да ви помогнем в успешното рекламиране точно в тази платформа.

Платформата Яндекс Директ използва рекламната мрежа от сайтове на Яндекс, както и самата търсачка. Таргетиране се осъществява по държава/град, където се намира потенциалният клиент. Системата използва ключови думи/фрази и рекламен текст, чрез които се инициира показване на конкретна реклама. За вашата рекламна кампания са осигурени ежеседмичен контрол на бюджета и всекидневна отчетност на ефективността. Екипът на eXtreme Advertising е обучен и инструктиран да изгражда не просто успешна реклама в Яндекс Директ, но и да подхожда индивидуално спрямо всеки един такъв проект. За тази цел не внимателно и предварително изучаваме и дискутираме вашите основни планове и амбиции. След като установим и последните детайли за крайна рекламна концепция, определяме максимално оптимален и достъпен бюджет, съобразен с вашия капител и възможни разходи, които бихте направили за промотиране на своя продукт, услуга или компания.

Вземете рекламен пакет в платформата Яндекс Директ от eXtreme Advertising и усетете разликата. Гарантираме ви, че ще бъдете очаровани от крайния резултат. Обещаваме ви изгодни цени и изпълнение на услугата в най-кратки срокове и от безспорни професионалисти в областта. Очакваме вашите заявки за реклама в Яндекс Директ по всяко време!

AdWise – Netinfo

AdWise е една от сравнително новите рекламни програми в България. Тази реклама Ви дава възможност да рекламирате бизнеса си в медийната група на Нет Инфо.
EasyAds
EasyAds е интерактивна, уеб-базирана платформа за управление на онлайн реклама, разработена от специализираната дигитална агенция Изи Онлайн АД. Показателите на платформата – над 1 милиард облужвани рекламни импресии месечно и над 95% покритие на интернет аудиторията, я правят най-мащабната рекламна услуга на българския онлайн пазар.
AdPower – Investor
Предимства на AdPower: оптимизирате рекламния си бюджет всеки ден; рекламирате пред аудиторията, която ви интересува; редактирате рекламното си послание по всяко време; рекламирате по ключови думи, описващи Вашия бизнес; плащате само кликове; получавате статистика в реално време; получавате безплатна консултация от специалисти по всяко време.
еТarget
еTarget е една от най-големите рекламни мрежи в България за реклама в уебсайтове. Тя Ви позволява да показвате Вашата реклама в над 700 страници.  Рекламата в eTarget е на база Pay-Per-Click (PPC), което означава, че заплащате само когато заитнересован клиент кликне върху Вашата реклама и посети уеб сайта Ви. Най-добрата алтернатива на интернет рекламата е SEO оптимизацията за търсачки.