CRO оптимизация

Експертният екип на eXtreme-Advertising ще подобри вашите онлайн резултати като построи стратегия за оптимизация на конверсиите и след това ще направи и стартира ол-инклузив А/Б тест и Мултивариативни тестове за вас.

  • Вашият уебсайт отблъсква ли потребителите?

  • Твърде много ли изостава рейтингът на пазарната ви количка?

  • Знаете ли кои дизайнерски или копирайтинг елементи трябва да промените, за да увеличите вашия процент на конверсиите

Какво е конверсия?

Конверсията е специфичното действие, което искате вашия посетител да предприеме на вашия уебсайт или целева страница, каквито са:

  • Купуване – Препоръка до приятел

  • Даунлоуд – Да направят телефонно обаждане

  • Включване – Да кликнат за чат

  • Регистрация – И още

Конверсионното събитие променя посетителя в изпълнител или клиент.

Какво е оптимизация на процента на конверсията?

Оптимизация на конверсиите (или оптимизация на процента на конверсията) е науката и изкуството да получите по-висок процент от вашите уеб-посетители да предприемат действие и да се превърнат в последователи или клиенти.

Наука: Не можете просто да ‘предвиждате и да се надявате’ кои промени ще постигнат по-висок процент на конверсии. Вместо това, експертите на eXtreme-Advertising развиват и тестват валидни хипотези, правят контролирани тестове и правят оценка на резултатите, за да открият подобрението.

Изкуство: Статистик или инженер не биха могли само да създадат визуалните предизвикателства и съобщения, които да обвържат вашите уеб посетители. Организирания и структурен процес на eXtreme-Advertising прилага знанието от хиляди тест резултати, за да изберат тестват само най-добрите вариации на Вашия уебсайт.

Генерирайте повече от това, от което се нуждаете – повече последователи или онлайн продажби

eXtreme-Advertising’s осигурява услуги, които доставят подобрени процент на конверсии за онлайн търговия и потенциални клиенти уебсайт маркетъри. Нашите клиенти се радват на повишение на процента на конверсиите между 10 % до 290 % .

Ние ще свършим цялата работа вместо вас

Като клиент на eXtreme-Advertising, вие ще получите пълен пакет с услуги решения за оптимизация от А/Б тестове и Мултивариативни тестове за най-добри резултати – включвайте мрежови аналитики, дизайн, копирайтинг, развитие и имплементация. Вие получавате тестови резултати, които статистически доказват кой уебсайт или целева страница дават на Вас максимална конверсия.

С eXtreme-Advertising, Вие можете значително да подобрите процента на конверсиите без да добавяте екстра работа на вашите мрежови или маркетинг служители.

Научете повече за процеса тук.

Искате доказана стратегия за оптимизация на процента на конверсия за вашата компания?

Говорете с експерт и открийте как eXtreme-Advertising може да ви помогне да покачите продажбите и приходите.